comet_pyskintimaksu_alennus_vhpstiselle_616

Nyt vähäpäästöisille ajonevoille 50% edullisemmat pysäköintitaksat!

1. Miten saan etuuden?

Vähäpäästöisen ajoneuvon omistajan tulee hakea lupa pysäköintimaksujen huojennukseen Helsingin kaupungin rakennusvirastolta (Elimäenkatu 5, Helsinki, kts. rakennusviraston yhteystiedot)

2. Mistä voin hankkia Eco-Cometin vähäpäästöiselle ajoneuvolleni?

Saatuasi luvan rakennusvirastolta, voit ostaa Eco-Cometin asiakaspalvelupisteeltämme Klaarantie 3 (Lauttasaari). Voit myös tilata sellaisen netistä tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 830 8550. Tarvitsemme sinulta ajoneuvosi rekisterinumeron, ja tarkistamme että lupa on myönnetty.

Mikäli sinulla jo on "normaali" Comet, halutessasi päivitämme laitteesi veloituksetta vähäpäästöiselle ajoneuvolle soveltuvaksi.

3. Millaiset kriteerit ajoneuvoni tulee täyttää saadakseni etuuden?

Kaupungin asettamien kriteerien mukaan bensiini- ja dieselautojen (hybridit mukaan lukien) hiilidioksidipäästöjen on oltava alle 100 grammaa kilometriä kohden ja kaasu- ja etanoliautojen hiilidioksidipäästöjen alle 150 grammaa kilometriä kohden. Lisäksi säänneltyjen päästöjen taso autoissa pitää olla Euro 5-tasoa. Vain täyssähköautot on luokiteltu suoraan vähäpäästöisiksi.

Mikäli päästökriteerit täyttyvät, saa ajoneuvon omistaja vihreän P-tarran, jonka hän kiinnittää autonsa tuulilasiin. Tarra on voimassa aina määräajan, nyt aluksi vuoden 2013 loppuun.

Pysäköintialennuksen saa, jos auto täyttää Helsingin kaupungin asettamat päästökriteerit. Kuntarajoitusta ei ole, joten edun saavat muutkin kuin helsinkiläiset.

4. Mitä pysäköinti Eco-Cometilla maksaa?

Eco-Cometissa on 50% normaalitaksoja edullisemmat pysäköintitaksat.

1-vyöhyke 2,00 eur / h (norm. 4,00 eur / h)

2-vyöhyke 1,00 eur / h (norm. 2,00 eur / h)

3-vyöhyke 0,50 eur / h (norm. 1,00 eur / h)

Lisätietoja Eco-Cometista puhelinnumerosta 010 830 8550 tai info@comet.fi.

tilaa_comet_198