Comet-maksulaitteen käyttö on päättynyt Helsingissä 31.12.2017

magee_banner_comet_590

pyski_rennosti_comet_park_it_easy_550

jatka_comet_rahan_lataaminen_on_helppoa_copy_198

Pysäköintiajan lataaminen Cometiin on helppoa! Voit ladata pysäköintirahaa Cometiin millä tahansa käyttöjärjestelmällä tai selaimella. Valitse seuraavalta sivulta latausmenetelmä riippuen käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä ja internet-selaimesta:

  • "Käytä Comet–maksulaitteesta saatavia satunnaisia koodeja":  Kaapelia, muuta yhteyttä tai asennuksia tietokoneeseen ei tarvita. Voit käyttää mitä tahansa selainta tai käyttöjärjestelmää. Menetelmä sopii hyvin MAC ja Linux käyttäjille. Menetelmä sopii myös kännykän selainta käyttävälle.
  • "Yhdistä Comet-laite tietokoneeseesi USB-kaapelin avulla": Comet kytketään tietokoneeseen MiniUSB-kaapelilla. Menetelmä sopii toistaiseksi vain Windows käyttäjille (selain Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Google Chrome).

    TÄRKEÄÄ: ennenkuin lataat rahaa Cometiin MiniUSB-kaapelia käyttämällä, asenna koneellesi Comet USB-ajuri. Ohjeet ja ajurin löydät Asenna Comet USB –ajurit.

infosymbol_48 Helsingin kaupunki nosti pysäköintitaksoja 1.1.2010. Cometit tulee päivittää, ennen kuin rahan lataaminen onnistuu. Usb-kaapelilla ladattaessa Comet päivittyy automaattisesti. Päivitä Comet
Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.