Näin helppoa on käyttää Cometia pysäköimiseen! Pysäköintimaksun maksaminen Cometilla vie vain muutaman sekunnin. Sinun ei enää tarvitse nousta ajoneuvosta hakemaan lippua automaatilta, teet vain muutaman napin painalluksen ja maksu on maksettu.

1. Käynnistä Comet painamalla virtapainiketta (paina niin pitkään että Cometin näytölle ilmestyy tekstiä)

virtanappula_copy_200

2. Valitse vyöhyke (HL-koodi) ylös/alas nuolinäppäimillä. Näet oikean vyöhykkeen kadulle pystytetystä liikennemerkistä, tai pysäköintilippuautomaatin kyljestä.

HL tarkoittaa Helsinkiä ja ensimmäinen numero vyöhykettä (1-3). Toinen numero tarkoittaa aikaa kauanko aiot maksimissaan pysäköitynä olla. X tarkoittaa rajatonta aikaa, esim HL1x tarkoittaa pysäköintivyöhyke 1, pysäköintiaika rajaton.

 

lippuautomaatti_200

pyskinti_merkki_200

3. Aloita pysäköinti painamalla 2 kertaa LYHYESTI virtapainiketta. Näet Cometin näytöllä sanan tekstin "WAIT". Valittu vyöhyke ja pysäköinnin kestoaika alkavat vilkkua näytöllä vuorotellen, sekä valitun vyöhykkeen mukainen LED näytön alareunassa.

 

 

 

comet_kynnistys_copy_200

 

4. Ripusta Comet pakkauksessa tulleella normaaliripustimella APUKULJETTAJAN PUOLEISELLE SIVUIKKUNALLE roikkumaan. Ikkuna hieman auki, ripustin väliin ja ikkuna tiukasti kiinni.

 

 

 

Voit myös hankkia Comet-telineen tuulilasiin. Teline tulee sijoittaa tuulilasin sisäpuolelle oikeaan alakulmaan siten ettei se häiritse näkökenttää.

 

 

 

lasille_copy_200

telineeseen_copy_200

 

5. Kun saavut autoon, paina virtapainiketta niin pitkään että näytölle ilmestyy "OFF" ja laite sammuu (kaikki valot sammuvat, ja näytöltä häviää teksti). Veloitus loppuu siihen.

Tarkemmat ohjeet Cometin ajastamiseen löydät myyntipakkauksesta tai "Käyttöoppaat"-linkistä.

 

 helppo_kytt_sst...._copy_200

kirje_100

Autamme mielellämme Cometilla pysäköintiin liittyvissä asioissa, soita 0100 87870 tai lähetä yhteydenottopyyntö osoitteeseen info@comet.fi!

Voit myös käydä palvelupisteellämme Lauttasaaressa osoitteessa Klaarantie 3, 00200 Helsinki, opastamme mielellämme Cometin käytössä.